Ласкаво просимо до резорту

Золота Гора


Ужгород - це місто краси, місто кохання, місто історії...

І щоб отримати найбільше задоволення від перебування в Ужгороді, відчути його неповторний дух глибокої старовини та стрімкої сучасності, гостям нашого міста слід насамперед правильно вибрати готель.

Чотирьохзірковий готельний-комплекс «Золота Гора» розташований поблизу міста Ужгород. Це унікальне місце, оточене дивовижною природою Карпат, в якому панує спокій і затишок.

Забронювати номер

До Ваших
послуг

Піклуючись про ваш комфортний відпочинок у готельному комплексі «Золота Гора», ми пропонуємо цілий спектр послуг, які зроблять ваше перебування в нашому готелі якісним та збережуть дорогоцінний час.


Ексклюзивні номери

До послуг наших гостей пропонуємо затишні комфортабельні одномісні,двомісні номери та номери підвищеної комфортності,які відповідають європейським стандартам.

Ресторан та тераса

До послуг наших гостей два першокласних ресторани, літня тераса, з якої відкривається неповторна панорама мальовничої природи

Вільний Wi-Fi

По всій території комплексу «Золота Гора» працює безкоштовний Wi-Fi.

Мальовнича природа

Чисте повітря, атмосфера спокою, первозданна краса Карпатських гір та лісів подарують незабутній відпочинок у нашому комплексі.

Термальний басейн

На території комплексу знаходяться басейни та джакузі з термальною водою.
Температура води +29°C - + 39°C

Безкоштовна парковка

Для зручності наших гостей передбачена безкоштовна стоянка, що охороняється.
 

Забронювати номер

Після отримання листа наші менеджери зв'яжуться з Вами для уточнення замовлення, умов і термінів перебування у нашому комплексі